Zomerstop soepjes, opnieuw vanaf september te verkrijgen.

Bestellen, leveren of afhalen

C’S SOUP

De soep kan worden afgehaald bij mij thuis op de door jou gekozen dag en wordt contant betaald bij afhaling. 1 liter soep kost 4,5 euro. Gratis bezorging vanaf 2 liter per soepdag in de regio Grimbergen

Soepkaart voor soepliefhebbers

Een soepkaart kost 20 euro. Hiervoor krijg je 5 liter soep. Je kiest zelf wanneer je soep wilt. Je kan de soep afhalen bij me thuis of ik lever deze gratis in Grimbergen vanaf 2 liter per soepdag. De kaart betaal je op voorhand, contant of via overschrijving. De kaart is enkel geldig voor particulieren en niet voor bedrijven. Gelieve me hiervoor per mail te contacteren.

C’S HARTIGE TAARTEN

Zin in een hartige taart? Het aanbod staat hier. Om te bestellen stuur je me een mailtje met je contactgegevens, leveringsdatum, de keuze en formaat van de taart. De taarten zijn ook te verkrijgen zonder bladerdeeg.

C’S FRUIT

Een potje fruit (+/- 150g) kost 3 euro. Liever een fruitmand of combinatie van fruitmand en versneden fruit, gelieve me hiervoor te contacteren via mail.

C’S FAVOURITES

Lasagne, pasta,…zijn na bestelling leverbaar op de door jou gekozen dag. Gelieve me hiervoor te contacteren via mail.

Een etentje thuis, een feestje?

Een etentje thuis, een feestje? Dan wil je toch het liefst van al bij je gasten zijn en niet de hele tijd in de keuken staan. Ik help je graag van hapjes tot dessert! Contacteer me en we bekijken samen waar ik kan helpen.

Leveringskosten

In de regio Grimbergen lever ik gratis vanaf 2 liter of bij bestelling van minimum 10 euro. Levering in de voormiddag in andere gemeentes kost 1,5 euro per rit en 3,5 euro per rit voor levering in de namiddag.

Bedrijven

Elk bedrijf heeft graag gezonde en vrolijke werknemers. Een portie verse soep of fruit kan daar bij helpen. Voor bedrijven is soep en fruit 100% fiscaal aftrekbaar. Gratis bezorging vanaf 10€ per aankoop in de regio Grimbergen. Catering nodig voor een vergadering of opleiding, ik zorg ervoor. Betaling na ontvangst factuur. Voor praktische organisatie en voorkeuren, gelieve me te contacteren via mail.

Volg C'S Kitchen

Volg C'S Kitchen op Instagram Volg C'S Kitchen op Facebook

Webmaster: De Vierde Filmstad - Privacyverklaring