Zomervakantie 29/06 - 31/07

Aanbod

C'S Soup

C'S SOUP

Let’s get souper! 

Zin in verse soep en geen tijd om er zelf te maken? Geen probleem, ik maak ze klaar voor jou! Telkens op maandag, dinsdag en donderdag is er lekkere soep voor thuis of op het werk, gebracht of af te halen. Ga naar de soepkalender van deze week om je lievelingssoep te bestellen. Ik breng de soep rond tussen 9u en 12u. Gratis bezorging vanaf 2 liter per soepdag in de regio Grimbergen. De soep kan je ook gewoon afhalen bij me thuis tussen 16u30 en 18u30. De soep wordt steeds gekoeld geleverd. 
C'S Quiche

C'S QUICHE

Ik maak ook heerlijke verse quiches! De basis van elke quiche is kruimeldeeg, ricotta, eitjes, gemalen kaas aangevuld met bijvoorbeeld gerookte zalm of bacon of... Zin in gekregen? Het aanbod staat hier. Om te bestellen stuur je me een mailtje met je contactgegevens, leveringsdatum (kan op eender welke dag) , de keuze en formaat van de quiche.

 

C'S Fruit

C'S FRUIT

Gek op fruit maar geen zin om de druiven te spoelen, een sappige mango of één grote ananas voor jou alleen te snijden? Geen probleem voor mij. Fruit is te verkrijgen van maart tot eind september als fruitmand of per portie of een combinatie van de twee. Gelieve me te contacteren via mail voor een voorstel.

C'S FAVOURITES

Dit zijn jullie favoriete gerechten: lasagne, coursagne en mini linzenburgers. Ik krijg er heel toffe en smakelijke reacties over. Ze verdienen een vaste plaats in het aanbod.

Ingrediënten

Ik gebruik heel veel verse groenten in mijn soepen. Daardoor hebben ze een romige textuur zonder dat er vetstof of room wordt gebruikt. Zo proef je goed de pure smaak van de basisgroente. Ik heb het liefst pure smaken. Ik gebruik geen ui die de soep kan doen gisten, noch vlees, noch vis.

Een etentje thuis, een feestje?

Dan wil je toch het liefst van al bij je gasten zijn en niet de hele tijd in de keuken staan.

Ik maak voor jou mijn favourites klaar in een mooie schaal die je enkel hoeft op te warmen en nadien op tafel te zetten. Of misschien heb je enkel bijgerechten nodig zoals een pasta-pesto of heerlijke salade, kan ook. Contacteer me en we bekijken samen waar ik kan helpen.

Volg C'S Kitchen

Volg C'S Kitchen op Instagram Volg C'S Kitchen op Facebook

Webmaster: De Vierde Filmstad